Sănătate în rezonanță

Sănătate înseamnă a fi în rezonanță cu noi înșine și cu tot ce ne înconjoară.

Corpul nostru este o sursă de înțelepciune unică și are o abundență de resurse. În unele situații acest potențial nu este accesibil. Ne simțim stresați, bolnavi sau pur și simplu obosiți. Dacă este posibil să înțelegem mesajele pe care ni le transmite corpul nostru, acestea ne pot conduce la sursa noastră de putere interioară. Putem descoperi apoi ce înseamnă pentru noi a fi sănătos și cum putem integara cu succes în viața noastră echilibrul dintre viața personală și profesională.

Echilibru interior

Rezonanța este o noțiune care vine din fizică și care demonstrează cum obiecte aflate la distantă unele de altele pot interacționa și se pot mișca în armonie unele cu celelalte. În acest fel funcționează metoda rezonanței. Învățăm oamenii cum să trăiască în rezonanță cu ei înșiși si cu mediul, cum sa aibă acces la propriul potențial și cum îl pot folosi in mod creativ.
Metoda Resonanz reprezintă un model holistic de integrare și dezvoltare a celor mai eficiente elemente din superlearning, metode sistemice, hipnoză, training mental, logoterapie, nlp, pedagogie experiențială și rezultate din cercetările moderne asupra creierului. Toate acestea se bazează pe o experiență de peste 25 de ani și cercetări continue ale institutului nostru.

Oferim suport în următoarele situații:

Mentorii noștri sunt încântați să vă ofere cursuri și formări în funcție de timpul și nevoile dumneavoastră.
Scroll to Top