"Mugurii de astăzi vor fi florile de mâine"

cercetăm și sprijinim:

Copii și adolescenți

În perioada de creștere se formează structura și personalitatea copilului. Este important să mergem în viitor cu noi strategii de învățare și entuziasm.

Părinți și familie

Învățați să creați o familie în care tuturor le place să vină acasă. Părinții învață să mențină echilibrul în relația dintre muncă și familie.

Parteneriate

Descoperă un nou impuls în parteneriat. Prin cooperare egală în respect, dragoste și stimă, veți experimenta noi împliniri în relația voastră.

Școală

Pedagogii învață instrumente practice pentru viața de zi cu zi a clasei. Elevii descoperă competența socială, pacea interioară și prieteni în propriile lor talente.

Oferim cursuri şi seminarii pe următoarele teme:

Copii și adolescenți

Oferă suport copilului tău.

Când părinţii, profesorii şi copii lucrează împreună şi învaţă cum să se motiveze unul pe celălalt pentru a-şi trăi entuziasmul şi talentele, împreună crează familii şi şcoli unde toată lumea se bucura de viaţă şi de învăţare.
Cu programe clare şi repetabile, rezultate previzibile, copii şi adolescenţii învaţă să îşi dezvolte personalitatea împreună cu un nou set de cunoştinţe specializate.

Învăţare de succes şi
găsirea semnificaţiei

Prin antrenament mental, strategii noi de învăţare, mişcare şi natură, talentele individuale sunt descoperite, resursele din subconştient sunt scoase la suprafaţă, pentru a fi folosite în mod direct în viaţa de zi cu zi.

Prin super-învăţare, metafore şi poveşti, tot ce este învăţat devine direct aplicabil în viaţa de zi cu zi, asfel încât varietatea complexă a relaţiilor devine tangibilă.

Metaforele sunt cea mai veche metodă de învăţare şi fac posibilă înţelegerea complexă pas cu pas. Cu ajutorul strategiilor de învăţare “prietenoase pentru minte”, se deschid noi dimensiuni pentru învăţare şi predare.

Prin cursurile oferite de mentorii și formatorii noștri puteți beneficia de:

Descătuşează talente ascunse

În ziua de azi, aşteptările de la familii şi şcoli sunt enorme! Ne confruntăm cu o avalanşă de tehnologie, internet şi informație în mass-media. În plus, există jocuri pe calculator, ce generează frici, hărţuire, tulburări de alimentaţie, divorţuri, familii destrămate şi mişcării sociale.
Pentru a face faţă la toate acestea în timp ce menţinem calitatea vieţii şi a sănătăţii, este necesară o schimbare culturală în familie şi şcoli, cu noi modele de urmat şi noi strategii de învăţare.

Neurobiologia modernă spune foarte clar: expertiza/competenţa nu este suficientă. Entuziasmul, înţelepciunea şi intuiţia sunt necesare pentru a extrage şi a aplica cunoştinţe specializate.
Fiecare persoană are un talent individual.
Este esenţial ca fiecare să pună acest talent în practică în fiecare zi. Doar atunci putem trăi cea mai bună versiune a noastră în şcoală, la locul de muncă şi în cadrul familiei.

În acest scop, abilităţi şi talente ascunse trebuie descoperite şi dezvoltate:
Părinții..

Parteneriate

Îţi doreşti o relaţie lungă, fericită şi împlinită? Îţi oferim sprijin în a face faţă conflictelor şi crizelor într-un mod constructiv. Vei învăţa cum să te simţi liber şi în siguranţă, în lucrul cu alţii şi cum să le permiţi celorlalţi să fie autentici. Mai mult, vei învăţa să simţi intensitate împreună cu ceilalți.

Pentru învăţători | profesori

În cadrul sesiunilor noastre de training, profesorii învaţă noi metode de a-şi uşura procesul de predare. Metode precum jocul, învățarea prin experimentare pot fi aduse în procesul de învățare cu rezultate optime.
Învăţarea “prietenoasă cu mintea” este pusă în practică cu entuziasm în cadrul cursurilor noastre. Un mediu sigur și plăcut poate crea copiilor posibilități multiple și sănătoase de dezvoltare atunci când sunt înconjurați de cadre didactice disponibile emoțional.
Relaţiile sunt învăţate împreună şi capătă valoare egală, pentru că motivaţia, entuziasmul, concentrarea, echipa şi gestionarea conflictelor sunt posibile.
Potențialul academic este ușor accesibil atunci când folosim empatia față de copiii noștri. Jocul și creativitatea îți oferă instrumente utile pentru viață.
Arată deschidere, adoptă simplitate si transformă-ți locul de muncă într-un loc al succesului profesional.

Oferă elevilor, studenților săi instrumente
pentru viaţa de zi cu zi:

Scroll to Top