Despre noi

Încă din anul 1998, Institutul Kutschera din Austria a adus în România Metoda Resonanz®, care combină teoria, cercetarea și experiența practică, având aplicabilitate în numeroase domenii (copii, adolescenți, sănătate, business, educație și training, dezvoltare regională și cooperare interculturală). Metoda Resonanz® facilitează aplicarea cunoștințelor din domeniul neuro-științelor în viața de zi cu zi și oferă instrumentele necesare pentru a evita în mod responsabil stresul și a trăi succesul și calitatea vieții.
Convingerea de la care a plecat fondatoarea institutului, Dr. Gundl Kutschera, este aceea că este posibil ca prin învățare să dobândim o mai bună comunicare, relaționare și sănătate.
Prin tehnicile și instrumentele oferite de metodă poți să descoperi abilități ascunse pe care le folosești rareori și să le utilizezi în noi feluri pentru a te bucura de sănătate și de succes împreună cu familia și colegii tăi.
Astfel sunt scoase la lumină resursele și talentele noastre, fiind posibil să creștem calitatea vieții și succesul personal și profesional.
Formarea noastră, cursurile și seminariile oferă multe oportunități pentru a te însoți drumul personal de creștere și dezvoltare.
Descoperă-ți potențialul ascuns și cum poți trăi independent, în acord cu valorile tale. Sănătatea holistică și o bună comunicare pot fi predate și învățate!

Kutschera-Resonanz® Practitioner

Metoda Kutschera-Resonanz® face ca rezultatele teoriei comunicării pentru gândire și acțiune orientată spre țel să poată fi predate, asimilabile și utilizabile. Învață elementele de bază ale interviului respectuos, de succes, reprezentării autentice, accesului la potențialele lor ascunse.

Kutschera-Resonanz®
Coach

În modulele de completare Kutschera-Resonanz® Coach, veți dezvolta abilitățile cheie și instrumentele pentru intervenția centrată pe persoană sau pe organizație. Metoda îți dezvoltă abilități personale de coaching, stil prefesional de lucru și aptitudini de lider.

Kutschera-Resonanz® Master

Dezvoltarea și modelarea proiectului (învățarea de la cei mai buni). Modelezi o personalitate de succes în zona ta de interes special pentru a le explora strategiile de succes. Cursanții nvață să se prezinte autentic, să reprezinte, să recunoască dorințele ascunse în conversații.

Kutschera-Resonanz® Trainer

Învățați să conduceți indivizii și grupurile către potențialul lor pentru a-și atinge obiectivele într-un mod sănătos și de succes. Autentic în conversații prezentând propria opinie. Prezentați-vă instrumentele pe care le-ați învățat și găsiți propriul dvs. stil de management.

Calificare profesională

Fiecare dintre aceste traininguri Kutschera-Resonanz® specifice au o însemnătate specială și oferă o calificare profesională suplimentară în domeniile individuale: Copii / Tineret / Părinți – Antrenor.

Viață și consiliere socială

Această pregătire specializată oferă o calificare profesională pentru consilierea și însoțirea persoanelor în diverse situații problematice și decizionale: mediere (consiliere privind conflictele), consiliere în domeniul sănătății sau sfaturi în diverse domenii

Curs avansat de mediere

Esista momente în viața noastră cănd devenim martori sau parteneri al un conflict. “Partenerii de conflict”, dacă beneficiază de ajutorul, suportul unui mediator, pot găsi soluții optime. Trainingul de mediere este o modalitate prin care poți deveni mediator, având un bagaj de cunoștințe și instrumente pentru o rezolvare cât mai ușoară a conflictelor.

Formare și supraveghere

Supravegherea este o metodă de reflecție profesională și de obținere a succesului în activități profesionale. Cursul oferă o aprofundare și extindere a abilităților consultative și metodologice în supraveghere și …. și, prin urmare, este un ideal …

Scroll to Top