Afaceri

Munca in echipă și rezolvarea conflictelor sunt esențiale in construirea succesului economic sustenabil al companiei.

Abilitatea de a rezolva conflicte si abilitatea de a fi un bun jucător de echipă sunt interconectate, majoritatea conflictelor având la bază diferențe atât la un nivel obiectiv, cât și diferențe la nivel de relație. Prin urmare, dezvoltarea abilităților de rezolvare a conflictelor reprezintă un câștig enorm pentru companii. Abilitatea de a „aborda conflictele intr-o manieră constructivă astfel încât să apară soluții noi și eficiente” are o importanță vitală din acest punct de vedere.
Pentru membrii personalului oportunitatea de a-și asuma mai multe responsabilități duce la dezvoltarea încrederii și a satisfacției personale. Acest lucru diminuează presiunea la nivel de senior management.
Calitatea crește exponențial când toți membrii unei echipe sunt implicați.

Consultări individuale

În România există o echipă de formatori instruiți în metoda Kutchera. Poți alege să aplelezi la unul din formatorii noștri pentru ședințe individuale.

Începători în rezonanţă

Începătorii sunt motivati de un scop, sunt puternici, au încredere în ei, au beneficiat de training şi au aplicat ce au învăţat în vieţile lor personale şi profesionale într-un mod sănătos şi de succes.

Sănătate de durată

Metoda pune la dispoziție strategii şi instrumente rapide şi eficiente pentru a face faţă situaţiilor şi perioadelor de stres. O viață sănătoasă înseamnă o viață bogată în resurse.

Academia managerilor

Cel mai bun agent devine conducător. Instruiește-ți echipa de lucru și formează-ți conducătorii cu care să finalizezi proiectele întotdeauna cu succes.

Oferte personalizate

Scroll to Top